Praat mee over de toekomst van Maartensdijk

Donderdag 10 maart aanstaande kunt u om 19.30 online meepraten over de toekomst van Maartensdijk. Vier Maartensdijkers organiseren samen met de gemeente deze Dorpsdialoog. De gemeente De Bilt werkt aan een Omgevingsvisie. Daarin worden keuzes gemaakt over hoe we willen omgaan met ons landschap, de biodiversiteit en de vraag naar ruimte voor woningen, bedrijven, verkeer en opwekking van schone energie.

In april 2022 vindt in dit verband de tweede grote participatieronde plaats voor de Omgevingsvisie. Dan haalt de gemeente voorkeuren op van de hele samenleving ten aanzien van de gewenste ontwikkelingen voor de fysieke leefomgeving. De gemeenteraad maakt uiteindelijk de keuzes. Als voorbereiding op de tweede participatieronde organiseren de vier Maartensdijkers deze extra Dorpsdialoog voor Maartensdijk. We zouden graag als Maartensdijkers met elkaar bepalen wat wij belangrijk vinden. Heeft u een mening over de toekomst van ons dorp? Sluit dan aan!

Hoewel de coronamaatregelen versoepelen hebben we besloten de bijeenkomst nog online (via Zoom) te doen. Zo kunnen ook de mensen meedoen die in quarantaine zitten of nog even voorzichtig willen zijn.

Via de QR-code vindt u de link naar de bijeenkomst.
Of ga naar https://doemeedebilt.nl/de+omgevingsvisie/agenda/2158826.aspx

Voor vragen kunt u contact opnemen via maartensdijk.omgevingsvisie@gmail.com.

Graag tot de 10de!

Jan Dijkkamp
Laura van Esveld (Maartensdijk Zuid)
Barbara Majoor (St. Behoud Slagenlandschap Maartensdijk-Oost)
Antoinette Oud (Energie De Bilt)

Praat mee over de toekomst van Maartensdijk